Zlecenie usługi cateringu

Fundacja Instytut Analiz Społeczno-Gospodarczych im. Eugeniusza Kwiatkowskiego zleci catering.

Oferty można składać na:

A. Catering podczas szkoleń, który obejmować będzie:

– zapewnienie posiłków podczas szkoleń (szwedzki stół, kanapki, słodycze, przekąski, napoje) dla 25-osobowej grupy podczas 16 dni szkoleniowych

– miejsce szkoleń: Dębica

– terminy szkoleń: marzec – wrzesień 2014 r., szczegółowe daty będą podawane przez zamawiającego z co najmniej trzydniowym wyprzedzeniem

B. Catering podczas paneli dyskusyjnych:

– zapewnienie posiłków (szwedzki stół, kanapki, słodycze, przekąski, ciepłe danie, napoje) dla grupy 25 uczestników, podczas 4 dwudniowych paneli

– miejsce: Dębica

– terminy realizacji: marzec – wrzesień 2014 r., szczegółowe daty będą podawane przez zamawiającego z co najmniej trzydniowym wyprzedzeniem

 

C. Catering na konferencji:

– zapewnienie posiłków (szwedzki stół, kanapki, słodycze, przekąski, napoje) dla grupy 70-80 osób uczestników,

– miejsce: Dębica

– terminy realizacji: lipiec  – wrzesień 2014 r., szczegółowa data będzie podana przez zamawiającego z co najmniej pięciodniowym wyprzedzeniem

Dodatkowe szczegółowe informacje można uzyskać za pośrednictwem poczty elektronicznej.

Ofertę można składać na wybrany punkt ogłoszenia (A, B lub C) lub na wszystkie punkty – dodając „dotyczy oferty na catering”. Oferta powinna podawać w każdym wypadku koszt dla każdego punktu. Oferta powinna być złożona na piśmie (decyduje data wpłynięcia do zamawiającego). Dopuszcza się składanie ofert za pośrednictwem poczty, przesyłek kurierskich, osobiście lub pocztą elektroniczną. Kryterium wyboru będzie cena.

Termin składania ofert upływa 3 marca 2014 r.